• Головна
  • Ситуація в АТО станом на 11 січня: терористи руйнують інфраструктуру Донбасу
21:49, 11 січня 2015 р.

Ситуація в АТО станом на 11 січня: терористи руйнують інфраструктуру Донбасу

Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції й надалі ускладнюється.

Про це повідомляє прес-центр АТО

Незаконні збройні формування збільшують кількість та інтенсивність обстрілів позицій наших сил та населених пунктів Донбасу. Станом на 18 годину бандити 41 раз обстріляли позиції наших військ. Бойовики вже декілька днів поспіль відкривають вогонь з важкого озброєння – танків, артилерії, у тому числі «Градів».

Як і раніше, епіцентром напруженості залишається район донецького аеропорту. З мінометів та озброєння танків бандформування протягом дня обстрілювали метеовежу та новий термінал донецького летовища.

Із артилерійських систем бойовики відкривали вогонь по нашим позиціям у районі населених пунктів Опитне та по п’ять разів Тоненьке і Водяне. Крім того, незаконні збройні формування двічі обстріляли із реактивної системи залпового вогню «Град» та мінометів населені пункти Піски й Опитне, а з протитанкових керованих ракет – Гранітне. З мінометів також було обстріляно населені пункти Авдіївка і Гранітне.

 незаконні збройні формування продовжують руйнувати інфраструктуру стратегічних та важливих об’єктів Донбасу

На інших напрямках з гранатометів та мінометів було обстріляно населені пункти Золоте, Мирне, Орлово-Іванівка, Нікішино, Кримське, Редкодуб, тричі Чермалик та околиці Чернухіно. Поблизу Кряківки наші позиції було обстріляно з озброєння танка. А у районі населеного пункту Нікішино «працював» снайпер.

Варто зазначити, що незаконні збройні формування продовжують руйнувати інфраструктуру стратегічних та важливих об’єктів Донбасу. Зокрема, минулої ночі під обстріл бойовиків потрапила ТЕЦ у місті Щастя. Террористи нехтують тим, що, у разі зупинки цієї ТЕЦ, без електропостачання залишиться велика кількість цивільного населення по обидва боки лінії розмежування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АТО #військові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,86
EUR
42,80
42,85
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...