• Головна
  • Спогади про Юрія Вербицького: він скромно, мовчки щодня творив свій трудовий подвиг. Так само мовчки і був на Майдані
пам'ятаємо, сумуємо, не забудемо
17:04, 1 грудня 2014 р.

Спогади про Юрія Вербицького: він скромно, мовчки щодня творив свій трудовий подвиг. Так само мовчки і був на Майдані

пам'ятаємо, сумуємо, не забудемо

Сьогодні, 1 грудня, у львівській школі № 27 відкрили пам'ятну дошку Герою Небесної Сотні Юрію Вербицькому. Під час урочистостей, його найближчий друг розповів про те, якою хорошою людиною був Юрій і як часто допомагав людям за своє життя.

Про це повідомляє кореспондент 032.ua

За словами співробітника Юрія Вербицького - Олега Сакожака, вони товаришували впродовж десяти років і були найкращими друзями.

“Я знав його дуже добре, як людину. Він був дуже талановитим і скромним. Ніколи не вихвалявся своїми успіхами чи знаннями. Але всі знали, якщо звернешся по допомогу до Юрія він не відмовить. Він завжди знаходив час, щоб допомогти всім. Він міг все зробити і знав як. Надзвичайно талановита людина.

За освітою він був геодезист. Проте завдяки самоосвіті він став фахівцем високо рівня в інформаційних технологіях. Його здобутки, як науковця високо оцінені науковою спільнотою. Як людина, як патріот України він ніколи не говорив голосних фраз. Він просто, скромно, мовчки щодня творив свій трудовий подвиг. Так само мовчки він був на Майдані”, - розповів Олег Сакажак.

Нагадаємо, Юрій Вербицький спеціально взяв відпустку на роботі за свій рахунок і 17 січня поїхав на Майдан. 22 січня тіло Юрія Вербицького було знайдено у лісі, неподалік від села Гнідин Бориспільського району Київської області. Його викрали в ніч із 20 на 21 січня і катували. За словами активіста Ігоря Луценка, викрадачі застосовували до Юрія значно важчі тортури, бо він був зі Львова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Вербицький
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...