• Головна
  • У Львові правоохоронці борються із шахраями, - підсумки вчорашнього дня
підсумки 18 листопада
08:30, 19 листопада 2014 р.

У Львові правоохоронці борються із шахраями, - підсумки вчорашнього дня

підсумки 18 листопада

З початку року у місті було зафіксовано понад 1200 шахрайств, з яких розкрито 350. У порівнянні з минулим роком кількість шахрайств та їх розкриття збільшилась приблизно на 30 відсотків.

Відтак, у місті розповсюджуватимуть буклети, наліпки та банери, з яких кожен може довідатись про найбільш розповсюджені види шахрайств і як від вберегтись.

Наліпки будуть розклеювати, зокрема, і у ліфтах будинків Львова.

За словами головного міліціонера Львова, найбільш розповсюдженим видом шахрайств у Львові є так звані «телефонні шахрайства. Втім за останні пів року у місті почастішали і випадки шахрайства при зборі коштів на АТО. Правоохоронці просять львів'ян не мовчати і повідомляти про підозрілих осіб, які збирають гроші на АТО

Також Сергій Зюбаненко розповів, що чутки про те, що переселенці погіршують криміногенну ситуацію у місті не відповідають дійсності. Загалом переселенці скоїли у Львові лише 8 злочинів.

Тим часом через петарду, яку вболівальники жбурнули на поле, «Арену Львів» оштрафуютьДоведеться заплатити 58 тисяч швейцарських франків та поплатитися дискваліфікацією одного сектору під час домашнього матчу збірної.

Тим часом львівські школярі написали листівки з побажаннями для бійців в АТОУ своїх листівках, школярі СЗШ № 3 побажали українським військовим повернутись додому живими та здоровими. А також бути щасливим. Сподіваємося так і буде. 
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #підсумки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...