• Головна
  • Що відбувається на Сході станом на 9 листопада
14:48, 9 листопада 2014 р.

Що відбувається на Сході станом на 9 листопада

На Сході Укаїни знову фіксуються обстріли, які здійснюють бойовики у кількох напрямках по позиціях сил АТО.

На Донецькому напрямку з зенітних установок, артилерії, танків, гранатометів та стрілецької зброї чотири рази терористи обстріляли Донецький аеропорт. З артилерії, гранатометів, мінометів та стрілецької зброї бойовики багаторазово обстріляли наші позиції в районі н.п. Невельське, Сєверне, Майорськ, Авдіївка, Ленінське, Мар’їнка, Красногорівка, Кам’янка, Піски, Новокалинове, Троїцьке. Позиції сил АТО біля с. Тоненьке були обстріляні з реактивних установок «Град».

На Дебальцевському напрямку з артилерії, гранатометів, мінометів та стрілецької зброї бойовики обстріляли позиції сил АТО біля н.п. Дебальцеве, Оленівка, Булавинське, Нікішине та біля кургану Гостра Могила. На цьому ж напрямку терористами було обстріляно с.Вергулівку з реактивних установок «Град».

На Первомайському напрямку з танків та мінометів терористи обстріляли наші позиції біля с.Кримське та м.Золоте. З «Граду» та стрілецької зброї обстріляно український взводний опорний пункт біля с.Трьохзібенка.

На Маріупольському напрямку бойовики обстріляли з танків та мінометів ротний опорний пункт біля с.Орлівське. З мінометів та гранатометів – позиції сил АТО біля н.п. Новоласпа, Старогнатівка, Заможне. З артилерії обстріляно опорний пункт поблизу с. Гранітне, а по самому населеному пункту терористи вели мінометний вогонь. У Маріуполі ситуація повністю контрольована, усі служби працюють у штатному режимі.

Біля Луганська в районі смт. Станиця Луганська з гранатометів терористи обстріляли два взводних опорних пункти сил АТО. Вогнем у відповідь наші військові знищують вогневі точки противника та змушують ворога постійно змінювати позиції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АТО #військові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...