• Головна
  • На вихідних не працюватиме фонтан біля Оперного театру
17:05, 10 травня
Надійне джерело

На вихідних не працюватиме фонтан біля Оперного театру

На вихідних не працюватиме фонтан біля Оперного театру

Від 18:00 сьогодні, 10 травня, і орієнтовно до 17:00 неділі, 12 травня, фонтан біля Оперного театру буде виключений, у зв’язку з підготовкою та проведенням напівмарафону «Не зупиняйся!».

Про це повідомили у Галицькій районній адміністрації.

«На площі біля Оперного театру буде змонтовано різні конструкції, необхідні для організації і проведення напівмарафону «Не зупиняйся!». Роботи розпочнуть вже сьогодні, позаяк завтра відбуватимуться дитячі забіги.

Відтак сухий фонтан біля Оперного театру буде вимкнений сьогодні з 18:00. Орієнтовно з 17:00 год в неділю відновимо його роботу», - пояснили у Галицькій районній адміністрації.

Нагадаємо, у Львові відбудеться другий від початку великої війни напівмарафон під гаслом «Не зупиняйся!». Він присвячений воїнам ЗСУ, рятувальникам, медикам, волонтерам та кожному, хто наближає перемогу України. Відтак 100% від усіх стартових внесків буде спрямовано на реабілітацію та адаптацію людей у центрі НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN).

Завтра, 11 травня, буде організована видача стартових пакетів усім учасникам. Також у суботу відбудуться дитячі забіги на 100 м і 500 м. А в неділю, 12 травня, відбудуться забіги на 1, 5, 10, 21 км і командна пʼятірка. У межах події відбудеться і спеціальний забіг на 1 кілометр – дистанція «Забіг подяки».

Читайте також: У Львові відновлять курсування маршруту №45

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#фонтани_львів #фонтани_у_львові #фонтани #львів_фонтани
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,03
EUR
43,40
43,46
PLN
10,09
10,15
Оголошення
live comments feed...