• Головна
  • Роуп-джампінг у Львові: 3…2…1…стрибок! (ФОТО)
Реклама
14:48, 3 листопада 2014 р.

Роуп-джампінг у Львові: 3…2…1…стрибок! (ФОТО)

Реклама

Найближчі стрибки у Львові відбудуться 8 і 9 листопада. Всі учасники, окрім роуп-джампінгу зможуть БЕЗКОШТОВНО постріляти зі спортивного лука і пострибати чи побігати на джамперах, а також зігрітись гарячим чаєм.

Мабуть, кожен з нас в дитинстві мріяв літати. На сторінках книжок чи кадрах кінофільмів регулярно з’являлись персонажі яким це вдавалось і лише від спроби уявити як це – відразу перехоплювало дух.

Для тих хто готовий здійснити дитячу мрію ідеально підходить роуп-джампінг. Екстремальний і при тому максимально безпечний стрибок не залишить байдужим нікого. Нудне навчання, робота, життєві проблеми та складності – все це відходить на другий план і повністю забувається в ту мить коли ти стаєш на край перед стрибком.

3…2…1 і ти летиш всі думки кудись зникають. Політ не можливо порівняти ні з чим, а як тільки тебе підхоплюють мотузки – адреналін просто зашкалює.

Зрозуміти емоції, які виникають після стрибка можна почитавши відгуки роуп-джамперів:

«Я відчула себе самогубцем,який вижив!Це ті враження і емоції які хочеться переживати ще і ще!Я можу стати залежною, а моєю дозою буде стрибок!!! Дякую організаторам за розуміння і підтримку!!!», - пише Марія Германович.

QgGib0bpGe4

Деталі: 098 321 98 20; 063 85 065 76. Записатись можна тут

«Після стрибка гордишся собою, як ніколи!!! Організація, що для мене дуже важливо, хороша. Все надійно і наче безпечно. Я залишилась в захваті!», - пише Вікторія Петренко.

«Це неймовірно, це одні з найкращих відчуттів у світі, і їх неможливо виразити словами, їх можна тільки відчути, зробивши крок вперед і опинившись у вільному падінні! Хоч падіння і триває 2-3 секунди, але ви їх не забудете ніколи, за ці секунди життя набуває сенсу. Головне подолати свій страх, яким би сильним він не був.Я хочу подякувати команді KAVA за прекрасно проведений час і незабутні емоції, ваша злагоджена робота варта похвал, я аж ніяк не жалію, що стрибнув», - пише Саша Гальчин.

Деталі: 098 321 98 20; 063 85 065 76. Записатись можна тут.

Роуп-джампінг у Львові: 3…2…1…стрибок! (ФОТО), фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#роуп-джампінг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...