• Головна
  • Львівські даівці закликають водіїв вчасно «перевзути» свої автомобілі
14:25, 21 жовтня 2014 р.

Львівські даівці закликають водіїв вчасно «перевзути» свої автомобілі

Вже цього тижня, за прогнозами синоптиків, на Львівщині очікується зниження температури та сніг. Аби зима не настала зненацька, у ДАІ Львова нагадують про правила безпеки на дорозі.

В першу чергу, необхідно подбати про технічний стан автомобіля та «перевзути» авто у зимову ґуму. Правоохоронці радять не чекати першого снігу чи ожеледиці, а подбати про це завчасно, адже за низької температури літня шина «дубіє» та втрачає свої зчіпні властивості.

У цей час традиційно спостерігається збільшення кількості автопригод, адже водії не враховують дорожню обстановку та забувають, що через ожеледицю суттєво збільшується гальмівний шлях

«Найнебезпечніші – перші дні ожеледиці, - наголошує старший інспектор відділу організації дорожнього руху та нагляду за станом доріг управління ДАІ у Львівській області Олександр Козлов. – У цей час традиційно спостерігається збільшення кількості автопригод, адже водії не враховують дорожню обстановку та забувають, що через ожеледицю суттєво збільшується гальмівний шлях».   

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДАІ Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...