• Головна
  • Що, Де і Коли ремонтують у Львові (ПЕРЕЛІК)
14:40, 24 вересня 2014 р.

Що, Де і Коли ремонтують у Львові (ПЕРЕЛІК)

У місті завершують ремонти дорожнього полотна та хідників.

«Вчора проводили роботи на вул Пасічній, де недавно сталось ДТП. Тривають роботи з облаштування острівців на вул Дж. Вашингтона – Зеленій. Біля нового кільця маємо облаштувати три острівці. Сьогодні плануємо розпочинати роботи на вул Барвінських», - розповів Іван Лозинський, голова Личаківської районної адміністрації.

Також у Личаківському районі тривають робот з ремонту частини вул. Польової на ділянці від вул. Старознесенської до залізничного переїзду. Тут відновлюють дорожнє покриття, до 15 жовтня роботи мають завершити. Вартість ремонту цієї вулиці – близько 600 тис. грн. Крім того, у співфінансуванні з «Епіцентром» триває будівництво нової дороги між вул. Кукурудзяною та вул. Б.Хмельницького.

«Зараз ще тривають роботи на вул Дж. Вашингтона – Зеленій з облаштування транспортного кільця. Також спільно з мешканцями робимо дорогу та тротуари на вул І.Франка, 163. Мешканці закупили тротуарну плитку та інші матеріали на 27 тис грн. Інші, заплановані на цей рік ремонти, вже завершили», - розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації.

«Ми зараз робимо вул Кульпарківську, 143, вул В. Великого, 71. Спільно з мешканцями ремонтуємо вул Кобринської. Мешканці закупили матеріали, а ми забезпечуємо виконання робіт», - розповів Руслан Кандибор, голова Франківської районної адміністрації.

«Зараз у нас ще тривають роботи на вул Під Дубом, Цеховій, Газовій. Ці об’єкти ремонтують за кошти інвесторів. За кошти міста ремонтуємо вул Куліша», - розповів Андрій Зозуля, в.о. голови Галицької районної адміністрації.

Починаємо роботи на вул Б. Хмельницького, Масарика, Панча

«Тривають роботи на вул Кульчицької. Там поки влаштовано один шар асфальту, роботи триватимуть до 1 жовтня орієнтовно, залежно від погодних умов. Також за кошти підприємців та мешканців тривають роботи з облаштування тротуарів на вул Кульчицької. Плануємо цього року повністю закінчити по парній стороні», - розповіла Ірина Гримак, голова Залізничної районної адміністрації.

«Зараз у нашому районі проводяться ремонти дорожнього полотна на вул Хвильового, 31-33, вул Грінченка, будемо робити на вул Тичини (від вул Мазепи до вул Хвильового). Цього тижня завершили ремонт тротуарів на вул Батуринській, Мазепи, 39, починаємо роботи на вул Б. Хмельницького, Масарика, Панча», - розповів Олександр Удовенко, голова Шевченківської районної адміністрації. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,38
39,45
EUR
42,87
43,00
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...