16:03, 19 вересня 2014 р.
Львів’ян навчили готувати каву на висоті пташиного польоту
Майстер-клас з приготування у джезві провів фіналіст чемпіонату світу з приготування кави Вадим Грановський. Дегустація була безкоштовною.
Сьогодні, 19 вересня на оглядовому майданчику львівської Ратуші Вадим Грановський провів майстер-клас із приготування кави по-львівськи. Відомий кавоман довів, що каву можна зварити так, щоб отримувати задоволення від кожного ковтка.
Я, наприклад, ще ніколи не варив каву з такою панорамою, можливо, це стане доброю традицією
«Я, наприклад, ще ніколи не варив каву з такою панорамою, можливо, це стане доброю традицією. Сьогодні ж моє завдання – продемонструвати, що смачну каву можна заварити і вдома. Тому я буду використовувати дуже прості і зрозумілі інструменти: ручний млинок, джезву, фільтровану воду. Власне, кава, приготована у джезві на піску – це, на мій погляд, справжня кава по-львівськи. Культура споживання такої кави по-східному, яку ми перейняли ще з часів Османської імперії, тепер вважається нашою, але, на жаль, з появою розчинної кави ми майже втратили цю культуру споживання натуральної кави», - розповідає Вадим Грановський.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Оголошення
13:35, 17 січня
15:41, 17 січня
10:39, Вчора
16:56, 17 січня
10:47, 16 січня
live comments feed...
Коментарі