• Головна
  • Російські телеканали показали сюжети про загибель російських десантників на Донбасі - їх вбили під час відпусток (ФОТО, ВіДЕО)
16:35, 5 вересня 2014 р.

Російські телеканали показали сюжети про загибель російських десантників на Донбасі - їх вбили під час відпусток (ФОТО, ВіДЕО)

Глядачів телеканалів намагаються запевнити, що солдати РФ спеціально беруть відпустки, щоб взяти участь у бойових діях

Сюжет про російських військовослужбовців, загиблих в боях на Донбасі, вперше показали на російському державному телебаченні.Про це повідомляє Newsru.com.

Так, в сюжеті «Першого каналу» говориться про загибель костромського десантника Анатолія Травкіна, який, за даними телеканалу, близько місяця тому взяв відпустку і поїхав на Донбас.

Про своє рішення він не сказав ані дружині, весілля з якою відзначив незадовго до від'їзду, ані командуванню частини, в якій служив

«Про своє рішення він не сказав ані дружині, весілля з якою відзначив незадовго до від'їзду, ані командуванню частини, в якій служив», - відзначає канал, підкреслюючи непричетність військового командування до загибелі Травкіна.

Підкреслюється, що похорон молодого чоловіка відбулися «з військовими почестями». Телеканал наводить слова ветерана ВДВ Михайла Козлова, який заявив, що пишається російськими юнаками, які «за покликом свого серця виконують те, що повинні виконувати».

НТВ, оповідаючи про похорон Травкіна, цитує голову Всеросійської організації ветеранів «Бойове братство» Геннадія Шолохова. Цей чоловік також сповнений гордості. «Подвиг твій вічний ... ти віддав життя за свободу людей», - звернувся на траурній церемонії Шолохов до загиблого Травкіна.

Російські телеканали показали сюжети про загибель російських десантників на Донбасі - їх вбили під час відпусток (ФОТО, ВіДЕО), фото-1
Російські телеканали показали сюжети про загибель російських десантників на Донбасі - їх вбили під час відпусток (ФОТО, ВіДЕО), фото-2
Російські телеканали показали сюжети про загибель російських десантників на Донбасі - їх вбили під час відпусток (ФОТО, ВіДЕО), фото-3
Російські телеканали показали сюжети про загибель російських десантників на Донбасі - їх вбили під час відпусток (ФОТО, ВіДЕО), фото-4

Телеканал запевняє, що десантник загинув, рятуючи родину з Луганської області; більше нічого невідомо ані про загибель молодого чоловіка, ані про врятованих ним луганчан, ані про конкретну небезпеку, яка загрожувала жителям України. Закінчує свою промову Шолохов словами «честь і слава нашим героям».

НТВ відзначає також, що російські чоловіки відправилися на Донбас, оскільки «більше не могли спостерігати за тим, як українські бойовики вбивають жінок, старих і дітей». Примітно, що, судячи з репортажів, російські добровольці билися не з бойовиками, а з українською регулярною армією, і якраз на боці бойовиків.

Останнім часом у російських соцмережах публікуються дані про сотні військових РФ, загиблих в ході бойових дій на сході України. Офіційні дані про загиблих, зрозуміло, не публікуються.

Джерела в силах АТО повідомляють про близько 500 загиблих солдатів і офіцерів регулярної російської армії.

Російський політик, координатор військового блоку опозиції, засновниця групи «Груз-200 з України до Росії» Олена Васильєва заявляла, що з України до Росії повернулися близько 15 вантажівок з трупами - від 800 до 1000 тіл.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Анатолій Травкін #перший канал
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,74
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...