• Головна
  • У Львові поховали, бійця, який загинув в АТО – Кирила Андреєнка ( фотофакт)
16:42, 7 серпня 2014 р.

У Львові поховали, бійця, який загинув в АТО – Кирила Андреєнка ( фотофакт)

Сьогодні Львів попрощався з Кирилом Андреєнком.

Військовий загинув 29 липня під час проведення спеціальної операції в зоні проведення АТО.

Поховали Кирила у Львові на Личаківському цвинтарі на полі почесних поховань №76. Кирило Андреєнко був командиром групи спеціального призначення роти спеціального призначення загону спеціального призначення з окремого полку спеціального призначення сухопутних військ Збройних сил України.

 Кирило багато міг в житті зробити добрих справ. Ми повинні робити те, що він би міг зробити

«Кожного тижня ми ховаємо наших Героїв. Як правило, ми ховаємо кращих. Вони приймають кулі на свої груди, захищаючи нас з вами, приймаючи смерть, щоб ми жили. Ми в неоплатному завжди будемо боргу. Кирило багато міг в житті зробити добрих справ. Ми повинні робити те, що він би міг зробити. Ми повинні бути разом з родиною. Вже нема сліз. Це є війна. І ніхто з нас не знає, що чекає нас завтра. Але на нашій стороні правда, бо це наша земля. А правда – це Бог. Я складаю велику шану вдячності і співчуття. Ми мусимо бути разом, бо тільки разом ми переможемо. Слава новітньому Герою України Кирилу! Слава Україні!», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Ми йому за це вдячні. Цей подвиг є зразком відваги та виховання майбутніх захисників батьківщини

«Важко, боляче, не справедливо, коли батьки хоронять дітей. Сьогодні ми проводжаємо в останню путь Кирила. Я роблю батькам низький уклін за виховання цього офіцера, який сьогодні став Героєм. Біль вашої втрати – також і наша біль. Викладацький склад знає Кирила як розумного, толкового і дисциплінованого курсанта. По відгуках від його бойових побратимів ми знаємо, що це був справжній офіцер. На жаль, у життя нема правил. Сьогодні з життя йдуть найкращі. Кирило став на захист своєї батьківщини, своїх рідних, близьких і друзів, кожного з нас. Ми йому за це вдячні. Цей подвиг є зразком відваги та виховання майбутніх захисників батьківщини. Я, як начальник Академії сухопутних військ, звертаютсь до міністра оборони, навчальній роті, де проходив навчання курсант Андреєнко, присвоїти почесне звання імені капітана Андреєнка», - зазначив генерал-лейтенант Павло Ткачук, начальник Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Довідка

Кирило Андреєнко – випускник Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного 2011 року за спеціалізацією «Управління діями підрозділів військової розвідки та спеціального призначення».

Народився 06.05.1988 року в м. Чита, Росія.

Призваний через Красногвардійсько-Кіровський ОРВК м. Дніпропетровськ.

Закінчив Академію з дипломом з відзнакою та золотою медаллю.

Наказом Міністра оборони України від 18.06.2011 року № 588 призначений на посаду командира групи спеціального призначення роти спеціального призначення загону спеціального призначення з окремого полку спеціального призначення сухопутних військ Збройних сил України (А0680 м. Кіровоград).

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #АТО
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...