• Головна
  • У Львові відсвяткують 100-ліття з дня створення Українських Січових Стрільців
09:16, 4 серпня 2014 р.

У Львові відсвяткують 100-ліття з дня створення Українських Січових Стрільців

У середу, 6 серпня, на Янівському цвинтарі у Львові відбудеться екуменічна панахида, підняття державного прапора та покладання квітів з нагоди святкування 100-ліття з дня створення Українських Січових Стрільців  

Приклад вояків легіону УСС – це визначний вчинок для розвитку українського національного руху, який дає нам змогу відчувати гордість за героїчне минуле нашого народу. 

«Сьогодні ми відзначаємо 100-ліття від дня заснування легіону Українських Січових Стрільців. Ця подія є знаменною з погляду історії та сьогодення, адже ми вшановуємо пам’ять борців за українську державу. Приклад вояків легіону УСС – це визначний вчинок для розвитку українського національного руху, який дає нам змогу відчувати гордість за героїчне минуле нашого народу. Вони, будучи добровольцями, показали жертовність та готовність стати на захист свого народу. Цей приклад має послідовників і зараз він втілений у добровольцях та українських військових, що захищають нашу країну на її східних кордонах», - зазначив керівник управління внутрішньої політики ЛМР Андрій Шевців.

Захід розпочнеться о 12.00 год. біля Монументу Українському Січовому Стрілецтву.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,38
39,43
EUR
42,83
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...