• Головна
  • Сех попросила Порошенка краще забезпечити військових, які захищають луганський аеропорт
09:07, 19 липня 2014 р.

Сех попросила Порошенка краще забезпечити військових, які захищають луганський аеропорт

Ірина Сех написала листи до Петра Порошенка та Міністра оборони України Валерія Гелетея з приводу занепокоєння родичів військовослужбовців 80-ї окремої аеромобільної бригади ОК «Північ».

Подаємо текст листа у повному обсязі:

«До Львівської облдержадміністрації звернулись родичі військовослужбовців 80-ї окремої аеромобільної бригади ОК «Північ», яка бере активну участь в антитерористичній операції.

Військовослужбовці перебувають у зоні АТО з лютого-березня 2014 року і беруть участь в боях з сепаратистами, визволяють населені пункти. Станом на 16 липня 2014 року підрозділ веде оборону Луганського аеропорту. Зі слів заявників, вони схвильовані неналежним матеріально-технічним, бойовим, медичним забезпеченням військової частини та нестачею спеціальних засобів для ведення оборони.

Читайте також: Терміново: до львівських військових, які потрапили в оточення та під обстріл у луганському аеропорту, прийшла підмога

Родичі просять підсилити підрозділ та його забезпечення, надати допомогу силами інших військових підрозділів, допомогти врятувати життя військовослужбовцям. Також заявники просять вирішити питання ротації тих, хто тривалий час бере участь у бойових діях», – йдеться у листі Ірини Сех до глави держави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АТО #Сех #Луганський аеропорт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,80
EUR
42,67
42,75
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...