• Головна
  • У Львові підвішували людей за шкіру на гак (ФОТО)
18+
14:04, 12 липня 2014 р.

У Львові підвішували людей за шкіру на гак (ФОТО)

18+

Організатори вважають, що такий ритуал допомагає кардинально змінює життя людини.

Минулого тижня в приміщенні Львівського Хімсільмаш відбулось незвичне дійство — людям проколювали шкіру на спиті гаками, прикріплювали до них мотузки та підвішували.

Організатори такого незвичайного заходу на сторінці спільноти ”Підвішування у Львові" пояснюють:  “підвішування - ритуал, випробування, форма гри з тілом, обряд під час якого людина висить на гаках продітих через проколи (переважно тимчасові) в її шкірі. Багатьом це може показатись дивним, тільки необхідно знати, що підвішування іноді кардинально змінює життя людини.

Історично склалось так, що підвішування було способом випробувати свій дух та тіло, пошуком особливого бачення, ритуалом оздоровлення та оновлення коли дух покидав тіло і/або входив у взаємозв'язок з потойбічними світами”.

Саме ж підвішування як ритуал з'явилося вперше у північноамериканських індіанців. Але й там у кожної народності підвішуванню надавався свій сенс. У одних воно було обрядом посвячення юнака в чоловіка, у інших покаранням, у третіх підвішуванню надавалося релігійне значення і так далі.

В одному племені мала місце наступна практика посвячення юнака в чоловіка. Молоду людину підвішували на одному гаку за спину на гілці дерева на всю ніч. До ранку, шкіра не витримувала і рвалася. Шрам, що залишився після цього обряду, був відмітною ознакою чоловіків цього племені. Всі ці ритуали були невід'ємною частиною своїх культур.

У середні століття підвішування використовувалося як інквізиторській тортури. Але тут підвішування мало трохи іншу техніку. Людини підвішували за ребро. Найчастіше для нього таке підвішування закінчувалося летальним результатом.

Додамо, що підвішування може бути небезпечним для здоров'я людини. В особи, яка брала участь у цьому “ритуалі” може бути шок, кровотеча і багато іншого, включаючи смерть. 

XiDkEAcaesw всі фото: ”Підвішування у Львові"/ Вконтакте 

VZkabJ6yaNsvzNRO9YtWWw

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...