• Головна
  • У Львові влаштують «Зоомайдан»: захисники тварин обіцяють провести акцію протесту
21:07, 1 липня 2014 р.

У Львові влаштують «Зоомайдан»: захисники тварин обіцяють провести акцію протесту

Садовому прийдеться доведеться придумати, що робити з безпритульними тваринами у Львові

Львівське товариство захисту тварин та Західноукраїнське товариство захисту тварин звернулося з вимогами, які стосуються безпритульних тварин у Львові, до мера міста Андрія Садового.

Про це інформує кореспондент 032.ua

Зокрема, активісти вимагають:

- Звільнити директора ЛКП «Лев» Марківа Б. та в.о. начальника ветеринарного відділу О.Юзьківа, оголосити відкритий конкурс на заміщення посад, враховувати при призначенні думку зоозахисної громади;

 - Підпорядкувати ЛКП «Лев» та всі питання, пов’язані із поводженням з тваринами у місті Львові, управлінню екології;

- Розпочати процедуру атестації та оцінки професійної придатності працівників ветеринарного відділу Львівської міськради і всього персоналу ЛКП «Лев»;

- Отримати звіт від осіб, відповідальних за виконання ухваленою сесією Львівської міської ради (Ухвала № 2880 від 30.09.2009) «Програми регулювання чисельності безпритульних тварин у м Львові на 2009-2014 роки».

«Нам увірвався терпець. Ми виходимо на акцію протесту. Настав час робити «Зоомайдан» у Львові. Наш мер піариться на гарних і , напевно, корисних речах — святі пампухів, святі шоколаду та решті. Можливо, пан Садовий попіариться в ЛКП «Лев», де у карантинних приміщеннях, розрахованих на 2-3 собаки, знаходиться до 10 тварин, які є потенційними смерниками», - зазначає волонтер Адель Ягібекова.

Нагадаємо, станом на 30 червня 2014 року в ЛКП «Лев» знаходиться 55 дорослих та 6 сліпих цуценят. В «карантині» перебуває — 23 собаки, у вольєрах — 32.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...