• Головна
  • Львівські футболісти поступились «Шахтарю» та привезли до Львова «срібні» медалі з ЧУ
14:45, 1 липня 2014 р.

Львівські футболісти поступились «Шахтарю» та привезли до Львова «срібні» медалі з ЧУ

У вирішальному матчі за звання чемпіона України змагались юнаки віком до 14 років, які виступають за команду УФК-Карпати» та донецького «Шахтаря».

27 червня у Володимирі-Волинському завершився фінальний турнір чемпіонату України з футболу серед юнаків віком до 14 років. Фахівці назвали гру напруженою та видовищною саме завдяки львівським футболістам. Хлопці впродовж усієї гри демонстрували змістовний футбол і непоганий контроль м’яча.

«Якщо наші хлопці намагалися грати у комбінаційному стилі, то «Шахтар» переважно грав у швидкісно-силовий футбол, в основі якого були довгі передачі вперед та флангові простріли. І така тактика принесла донечанам успіх. На 6-ій хвилині другого тайму відбувся простріл на дальню штангу і гравець «Шахтаря» замкнув передачу.

Пропущений гол додав ще більше сил львів’янам і далі, до фінального свистка на полі була одна команда. Наші хлопці грали розкуто, атакували великими силами і створили цілу низку небезпечних моментів», - повідомили в Львівському училищі фізкультури.

М’яч вперто не йшов у ворота гірників. Отож, у підсумку поразка 0:1, яка дозволила нашій команді завоювати титул віце-чемпіонів України, а хлопцям отримати срібні нагороди юнацького чемпіонату.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#футбол #Карпати #Шахтар
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,95
PLN
9,86
9,95
Оголошення
live comments feed...