• Головна
  • Львівські чиновники сподіваються, що коли Україна буде в Європі, пенсіонери отримають по 300 євро пенсію
15:24, 14 червня 2014 р.

Львівські чиновники сподіваються, що коли Україна буде в Європі, пенсіонери отримають по 300 євро пенсію

У Європі також хочуть, аби в нашій країні були створені мільйони нових робочих місць, а соціальні виплати для наших пенсіонерів становили хоча би 300 євро щомісячно.

 «Україна нині прямує до Євросоюзу. І підписання Угоди про асоціацію – це лише початок нашої тривалої та важкої роботи. З іншого боку, в Європі хочуть, аби українці отримували заробітну плату по 500-600 євро і саме таким чином можна буде зупинити міграційні процеси», – про це заявив заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак, який взяв участь у ІХ Міжнародній науково-практичній конференції «Інтеграція України в Європу та світовий фінансовий простір», - зазначив заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак.

А ще П’ятак мріє повернути до України заробітчан, які працюють на «заробітках» в Італії, Польщі та Німеччині.

 «Інтеграція через міграцію в Європу – це не той шлях, яким потрібно йти Україні. Зокрема, в наших найближчих західних сусідів – Італії, Польщі, Німеччині – на сьогодні працюють сотні тисяч українців. Вирішувати цю проблему треба через розвиток в Україні підприємництва середнього класу, який історично є основою демократії, що також є дуже важливо для інтеграційних процесів», – зазначив він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Валерій П’ятак
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,85
EUR
42,82
42,86
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...