• Головна
  • Святослав Вакарчук розповів, чому він закоханий у джаз (ФОТО)
17:03, 13 червня 2014 р.

Святослав Вакарчук розповів, чому він закоханий у джаз (ФОТО)

«Львів, як абсолютний символ усього українського, стає ще й символом об’єднання всього світового», – сказав Вакарчук про Alfa Jazz Fest.

На прес-конференції з приводу початку фестивалю був присутній член Консультаційної Ради Alfa Jazz Fest Святослав Вакарчук.

«Львів з його традиціями, об’єднанням різних культур та історією є ідеальним містом для того, щоб тут звучала джазова музика, адже вона також є симбіозом різних культур, а не лише традиційно афроамериканською. Це таке ж культурне об’єднання, як і те, яке ми маємо тут, у Львові. Коли іноземні музиканти, туристи чи журналісти приїжджають сюди, то Львів, як абсолютний символ усього українського, стає ще й символом об’єднання всього світового. Це те, до чого ми всі маємо прагнути», – зазначив Святослав Вакарчук.

Поділився музикант і планами фестивалю на наступний рік. Зокрема, він розповів, що вже є великий список претендентів на виступ на Alfa Jazz Fest – 2015, а також, що фестиваль щороку все більше зближуватиме Україну з Європою.

«Можу запевнити, що фестиваль займається євроінтеграцією України вже не на словах, а на ділі. Я, як львів’янин та великий шанувальник джазу, щасливий двічі», – додав Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, минулого року Святослав Вакарчук прийшов на фестиваль з батьком та дружиною.

Святослав Вакарчук розповів, чому він закоханий у джаз (ФОТО), фото-1
1bae9d3ca45d (1)

1bae9d3ca45d (1)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Святослав Вакарчук #Альфа Джаз Фест
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...