• Головна
  • Компартія спростовує інформацію щодо розколу країни та виступає за цілісність України
14:00, 11 червня 2014 р.

Компартія спростовує інформацію щодо розколу країни та виступає за цілісність України

До 032.ua звернулись представники львівського осередку Комуністичної партії України. Вони не погоджуються із фактами, викладеними у статті «Нюрнберг для комуністів», опубліковану 8 червня.

Компартія підкреслює, що виступає за збереження цілісності та суверенітету України, за вжиття владою дієвих заходів, спрямованих на примирення всіх сторін конфлікту.

«Інформація опублікована 08.06.2014 в статті під назвою «Нюрнберг для комуністів» є оманливою, хибною та такою, що не відповідає дійсності. Поширена у вказаній статті інформація є протилежною позиції Комуністичної партії України. Звинувачення Комуністичної партії України у скоєнні зазначених у статті злочинів не мають під собою ніякого підґрунтя та є бездоказовими. Інформація розповсюджена у статті під назвою «Нюрнберг для комуністів» не містить будь-яких посилань на офіційні юридично-значущі документи. Звинувачення у скоєнні будь-якого злочину повинно міститися на підставі обвинувального вироку суду, який набув законної сили, що чітко встановлено ст. 62 Конституції України: «Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. Ніхто не зобов'язаний доводити свою невинуватість у вчиненні злочину. Обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях», - йдеться у повідомленні КПУ.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#КПУ #Комуністична партія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...