• Головна
  • Витягай гаманець! З наступного місяця у Львові подорожчає вода
14:38, 10 червня 2014 р.

Витягай гаманець! З наступного місяця у Львові подорожчає вода

У липні тариф підніметься на 2 гривні.

Як розповів 032 директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський, раніше тариф на водопостачання та водовідведення у Львові складав 5,76 грн, з 1 липня тариф становитиме 7,98 грн. Але цей тариф буде однаковий для всіх споживачів – мешканців, державних і приватних підприємств. Зараз відро води коштує 4 копійки, з 1 липня воно коштуватиме 5,5 копійки.

«Це пов’язано з ростом тарифу на електроенергію. Зокрема, у травні електроенергія подорожчала на 5%, і в червні вона подорожчала теж на 5%. Зросла вартість палива, податкова складова збільшується, вартість газу, хоча ми його використовуємо не багато, але все ж ця маленька складова збільшилась», - сказав Валентин Вольський.

За словами Валентина Вольського, проплата населення за послуги з водопостачання є високою.

«Проплата мешканців практично доходить до 100%. У нас завжди була проблема по оплаті за електроенергію, кожного місяця нам приходили повідомлення з Обленерго про заборгованість. Маємо надію, що якщо надалі вартість електроенергії не зростатиме, ми зможемо вчасно розраховуватись з Львівобленерго», - сказав Валентин Вольський.

Нагадаємо, львів’янам доведеться

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ціна за воду
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,36
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...