• Головна
  • У Львові міліціонери закатували чоловіка так, що той не міг ходити
15:40, 5 червня 2014 р.

У Львові міліціонери закатували чоловіка так, що той не міг ходити

З двох чоловіків знущались за те, що ті справляли потребу у підвалі.

Шевченківський районний суд Львова визнав чотирьох міліціонерів винними в перевищенні влади та незаконному позбавленні волі людини. Про це 032 повідомила Марія Камінська, яка захищала потерпілого у суді.

Від затриманого вимагали, аби той зізнався у скоєнні крадіжок

На початку грудня 2011 року міліція затримала львів’янина Л. і його товариша, коли застала їх за справлянням природної потреби в підвалі. Через те, що у хлопців не було документів, їх тримали до ранку у райвідділі.

Згодом міліціонер упізнав в одному з відпущених особу, яка була під адміністративним наглядом. Чоловіка не відпустили та перевели до приміщення опорного пункту дільничних інспекторів. А коли матір дізналася про те, що його тримають у міліції, у райвідділі їй відмовилися це підтвердити. Від затриманого вимагали, аби той зізнався у скоєнні крадіжок, який він не робив, били руками, ногами, дерев’яною палицею, роздягали. У знущаннях брали участь четверо правоохоронців – троє дільничних і заступник начальника Шевченківського райвідділу Львівського міського управління ГУ МВС.

Рідні знайшли хлопця у важкому стані, тиждень він лікувався у лікарні

«Після трьох діб знущань чоловік погодився підписати зізнання. За його словами, на зміст документів, які підписував, він уже не зважав – через біль, втому, голод», - розповідає захисник.

Рідні знайшли хлопця у важкому стані, тиждень він лікувався у лікарні, а потім подав до суду на міліціонерів.

Суд визнав усіх чотирьох правоохоронців винними в перевищенні влади та незаконному позбавленні волі людини. Вони отримали від 3 до 5 років позбавлення волі. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#міліція Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...