• Головна
  • Люстрація львівського чиновника закінчилась привселюдною ганьбою та «швидкою» (ФОТО, ВІДЕО)
10:00, 4 червня 2014 р.

Люстрація львівського чиновника закінчилась привселюдною ганьбою та «швидкою» (ФОТО, ВІДЕО)

У кабінеті чиновника знайшли портрет Януковича, дорогий алкоголь та подарунки у шафі, а ще нотатник із записами про те, хто скільки винен за незаконну вирубку лісу.

Люстрація львівського чиновника закінчилась привселюдною ганьбою та «швидкою» (ФОТО, ВІДЕО), фото-1

Активісти «Автономного Опору» влаштували люстрацію начальнику обласного Лісгоспу Андрію Тирчику. Разом із трудовим колективом вони вимагали у чиновника написати заяву на звільнення з посади за власним бажанням. Про це 032 повідомили координатори спільноти.

unnamed (1)

unnamed (1)

Недовіру начальнику висловили дві тисячі працівників, які запевняють, що під час Революції Гідності, керманич змушував оплачувати проїзд та скеровувати людей в Київ на Антимайдан.

«Люди звинувачують начальника в тому, що той тиснув на керівників лісових господарств та лісників області, аби ті за 50 тис. грн оплачували автобуси. Тирчик особисто, разом з рядом інших підопічних, організовував шкільні автобуси, якими примусово відправляв людей у столицю», - йдеться у повідомленні.

Також керманичу закидають хабарництво.

«Люди повідомляють, що свою посаду Тирчик купив за велику суму, а сам займався колосальним хабарництвом й кришуванням вирубки лісів на Львівщині. В лютому, після подій на Майдані, чиновник втік на лікарняне і перебував на ньому більше трьох місяців», - повідомили активісти.

Під час люстрації у кабінеті Тирчика знайшли газету «Рідне село» з похвальними статтями про Януковича. В шафі у кабінеті активісти знайшли портрет Януковича та величезну кількість дорогого алкоголю.

unnamed (5)

unnamed (5)

unnamed (4)

unnamed (4)

Люстрація львівського чиновника закінчилась привселюдною ганьбою та «швидкою» (ФОТО, ВІДЕО), фото-5

Цікавим виявився нотатник чиновника. У ньому зазначались великі суми, райони та марки вантажівок, а під ними напис «Чи заплатили?». Активісти переконані, що ці кошти мали бути оплачені за незаконно зрубані ліси.

unnamed (6)

unnamed (6)

unnamed (2)

unnamed (2)

"Двічі чиновник починав писати рапорт і двічі рвав його і намагався втекти. Він заявив, що йому погано, його не слухаються руки, і взагалі в нього серцевий приступ. Швидка забрала його в лікарню", - розповіли активісти. 

unnamed (7)

unnamed (7)

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Автономний опір
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,85
EUR
42,85
42,90
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...