• Головна
  • Фестиваль «Зашків – Земля героїв» перенесли через вибори президента
08:34, 15 травня 2014 р.

Фестиваль «Зашків – Земля героїв» перенесли через вибори президента

9-ий за рахунком фестиваль цьогоріч пройде 28-29 червня. Це пов’язано з тим, що на традиційну дату проведення фестивалю припадає другий тур виборів Президента України.

Пам’ятаємо, що фестиваль «Зашків – Земля героїв» це не лише концертна програма та розваги. Мета фестивалю вшанувати визначних борців за незалежність України. Саме тому 14 червня, у день народження провідника ОУН Євгена Коновальця,  буде проведене урочисте віче та молебень біля садиби-музею Євгена Коновальця у Зашкові.

Цього року традиційно буде музична частина та значна кількість молодіжно-спортивних, козацьких проектів, силові вправи, квест та інші. Враховуючи теперішню напружену ситуацію у країні, будуть проведені військово-практичні навчання для всіх охочих, перша медична допомога.

Організатори планують запросити культовий рок-гурт «Кому Вниз» хедлайнером  цьогорічного фестивалю, з особливим «шевченківським репертуаром, пам’ятаючи що цього року святкуємо 200-у річницю з дня народження генія української літератури Тараса Шевченка.

Окрім того, організатори планують якомога ширше запросити гостей зі сходу та півдня України, щоб підтримати національний дух та довести, що Україна єдина.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Зашків – Земля героїв
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,57
39,70
EUR
42,62
42,80
PLN
9,80
9,86
Оголошення
live comments feed...