• Головна
  • Попри кризу в Україні, «Флюгери Львова» джазуватимуть у дворику Ратуші
11:45, 25 квітня 2014 р.

Попри кризу в Україні, «Флюгери Львова» джазуватимуть у дворику Ратуші

Традиційно у Львові з 1 до 4 травня відбудеться етно-джазовий фестиваль, на якому цього року виступлять 20 гуртів зі всього світу.

Відомі гурти з України, Польщі, Ізраїлю, Канади, Франції, Мексики, Румунії, Азербайджану та Росії подарують львів’янам незабутні враження.

 «Вперше на «Прокиданні» гратимуть легенди українського року гурт «Кому вниз». Львів прокинеться у неділю, 4 травня, під музику альбому «4», який було створено до ювілею Тараса Шевченка. Модератором «Прокидання» буде письменник Юрій Іздрик», - зазначили організатори фестивалю. 

«Цього року, на жаль, Львівська міська рада не має фінансової можливості підтримати цей захід, але ми з великою повагою та честю співпрацюємо з організаторами фестивалю. Це один з небагатьох фестивалів, який має глибину, має дуже високу якість виконавців, він має добру славу, як в Україні, так і за кордоном, а для іміджу та промоції Львова це є дуже прекрасно.

Те, що в такий складний час «Дзиґа» та інші організації проводять такі мистецькі проекти – гідне поваги. Тішимося з того, що маємо «Флюгери Львова» і сподіваємось, що це буде довгий проект», - наголосила Ірина Подоляк, начальник управління культури ЛМР. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#флюгери Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...