• Головна
  • Львівські студенти розгорнули соціальну кампанію на підтримку народжуваності (ВІДЕО)
14:32, 23 квітня 2014 р.

Львівські студенти розгорнули соціальну кампанію на підтримку народжуваності (ВІДЕО)

Стереотипний страх перед дітьми не повинен бути причиною необдуманих абортів, – переконані студенти ЛНУ ім. І. Франка. Для цього студенти зняли відео, наповнене безмежною батьківською любов’ю.

Творча молодь Львова занепокоїлась проблемою поповнення нації та розпочала інформаційно боротися  за нову генерацію українців. Студенти-психологи розгорнули соціальну кампанію за народжуваність, щоб повернути жінкам сміливість ставати матерями. Для цього обрали новий підхід: акцентували не на страхіттях абортів, а на зворушливих радощах батьківства.

 «Весь спектр почуттів і цілком новий, вищий вимір щастя, відповідальність, яка дає сили – це те, що вразило нас під час зйомок. У бесіді молоді батьки розкривалися, по-новому осмислювали, яким просторим і динамічним став їхній світ з появою дитини. Подекуди навіть знімальній групі важко було стримати емоції», – поділився враженнями Теодор Нещадим, режисер відео.

Україна досі утримує першість з-поміж європейських країн за кількістю абортів. За офіційною статистикою, щороку ще в утробі матерів переривається життя 200-250 тисяч немовлят. Аборти провокують серйозні фізичні та емоційні розлади в жінок, які згодом потребують тривалої реабілітації.

«Найбільшою проблемою є те, що на рішення зробити аборт часто впливають не об’єктивні причини, як-от загрози для життя матері, а банальний страх народжувати чи незнання, як росте й розвивається дитина. Саме тому ми запропонували налагодити прямий зв'язок між майбутніми батьками та тими, хто вже мають дітей, щоб передати досвід, позитив та, як сказала одна з матерів-героїнь відео, щемке переживання нового життя в руках», – розповіла Оксана Кабин, авторка ідеї проекту. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#аборти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...