• Головна
  • Мер Львова пообіцяв, що Привокзальний ринок буде працювати (ФОТО)
15:00, 14 квітня 2014 р.

Мер Львова пообіцяв, що Привокзальний ринок буде працювати (ФОТО)

На наступній сесії Львівської міськради питання Привокзального ринку буде піднято. Аухвалу про закріплення земельної ділянки за ринком вже готують.

 «Я дав команду юридичному управлінню підготувати документи, завізувати ухвалу, щоб на наступне пленарне засідання ця ухвала була в порядку денному і була проголосована.

Я дав пропозицію, щоб більша кількість людей була у документах по ринку. Сьогодні по закону ТзОВ, яке у вас зареєстроване, може мати до 100 людей. Маю прохання, щоб ви визначили цих 100 людей, оформили установчу угоду, що можна за тиждень-два зробити. Я побачу, що ви всі є у цьому товаристві. Цю ухвалу я на сесію виношу, вона буде проголосована, і ринок буде нормально працювати.

У мене велике до вас прохання – будьте мудрими. Я переконаний, що тут буде нормальний, цивілізований ринок. Ви будете працювати, будете мати своє гарантоване місце. Я в цьому вам буду допомагати. Ніхто вас рухати не буде, ми допоможемо вам все це узаконити і легітимно зробити.

Створюйте товариство і працюйте разом. Ви тут будете торгувати, ніхто вас переселяти не буде», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Як зазначили в юридичному управлінні Львівської міської ради, зараз готується ухвала про закріплення земельної ділянки за ринком.

«Ніколи не ставилось питання про перенесення чи знесення ринку. Люди працюють і будуть працювати. Питання юридичного узаконення ринку – це інше питання», - зазначила Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління. 

Нагадаємо, сьогодні на Привокзальному ринку відбулись сутички. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#привокзальний ринок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,62
42,70
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...