• Головна
  • Львів'яни разом з канадцями та навіть росіянами записуються у лави Національної Гвардії
16:46, 21 березня 2014 р.

Львів'яни разом з канадцями та навіть росіянами записуються у лави Національної Гвардії

Як повідомляє підполковник Вадим Голуб, телефони у кабінетах вербальних служб не замовкають. З проханням вступити до лав гвардійців телефонують не тільки з України, але й з Сполучених Штатів Америки, Великобританії, Румунії, Канади та навіть Росії.

Коли я розмовляю з людиною то по завершенні розмови вже маю 5-6 пропущених дзвінків.

Серед закордонних волонтерів є як і українці які працюють за кордоном так і громадяни іноземних держав. Деякі люди телефонують та записуються цілими сім’ями. Для працівників кадрових органів така кількість  громадян, бажаючих служити у лавах Національної Гвардії України виявилась  досить несподіваною.  Іноді вони не завжди встигають навіть прийняти усі дзвінки. «Коли я розмовляю з людиною то по завершенні розмови вже маю 5-6 пропущених дзвінків.», - розповідає начальник відділення комплектування підполковник ОлегВільчинський.

Такій активності сприяє також добра поінформованість населення щодо контактів вербувальної служби. Групою зв’язків з громадськістю та ЗМІ Західного командування спільно із громадськими активістами була проведена ґрунтовна робота по розповсюдженню контактів вербувальних служб у соціальних мережах. Командування управління та командири військових частин беруть участь у прямих ефірах та телемарафонах на радіо та телебаченні підчас яких розповідають громадянам про нову силову структуру.

По звершенні спілкування тих, хто виявляє бажання заносять до спеціального реєстру для проходження служби за контрактом, або у резерв. За 6 днів у такі списки потрапили близько 400  патріотів України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #національна гвардія #Голуб
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...