• Головна
  • Дев’ятирічний львів’янин написав листа Ліні Костенко (ФОТО)
Ексклюзив
11:04, 17 березня 2014 р.

Дев’ятирічний львів’янин написав листа Ліні Костенко (ФОТО)

Ексклюзив

Наймолодший учасник поетичної вистави у честь Дня народження Ліни Костенко надіслав поетесі листа. Хлопчик запросив Ліну Костенко до Львова, запевнивши, що Її тут дуже чекають.

Про це повідомив кореспондент 032.ua.

Володимиру лише дев’ять років, та попри свій юний вік, він зумів сказати Ліні Василівні те, чого так хочеться львів’янам і на що їм бракує сміливості. Хлопчик запросив поетесу до Львова, запевнивши, що тут її дуже люблять і чекають. Він попросив пані Ліну пробачити львівських псевдо інтелектуалів, які Її образили.

Володимир

«Я надіюся, що Ліна Василівна вчасно отримає мого листа. Хочу, щоб він її усміхнув і нехай Вона мені відпише. Тоді я буду, мабуть, найщасливішим», - розповідає автор листа, Володимир Євстіфеєв.

Нагадаємо, що Володимир бере участь у музично-поетичній виставі, яка вже вдруге відбувається у Львові. Музично-поетична вистава «З Днем народження, пані Ліно» відбудеться у День народження поетеси, 19 березня о 19 годині у бібліотеці для дітей (вул. Окуневського, 3). Вхід вільний.

Учасниками вистави є як знамениті актори та поети, так і молоді талановиті львів’яни. Музичний супровід вечора представляє гурт «Ойкумена». Лідер гурту Олена Коссак розповідає про музику до вистави:

«Треба було у швидкий термін написати музику до цілої вистави - не лише пісні а й музичний супровід читцям. Дещо взялося з того, що зналося раніше, але в цілому це була нова, незвідана для мене справа. Все вийшло як на одному подиху. Я видрукувала собі тексти і гуляла з коляскою (дитині було 4 місяці), по дорозі наспівувала, думала, як би сама Ліна Василівна хотіла сказати те чи інше, як би то проспівати так, щоб донести до слухача суть поезії. Адже співак - це оратор, це людина, яка має донести до загалу якусь дуже важливу думку, тільки не у суто словесний спосіб, а піснею. На мою думку, такими мають бути засади написання музики нині. Часи примітивних текстів відходять у минуле, разом із нашими старими звичками та думками. нині слухач втомлений примітивом - він хоче чути красиве українське слово, покладене на гармонійну музику».

Запрошуємо Вас відвідати музично-поетичну виставу «З Днем народження, пані Ліно», яка відбудеться 19 березня о 19:00 у Бібліотеці для дітей (вул. Окуневського, 3). Вхід вільний.

Володимир з сестроюафіша

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ліна костенко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...