• Головна
  • «Бидловози» повернулися на львівські маршрути. У міськраді не реагують (ФОТО)
15:28, 16 березня 2014 р.

«Бидловози» повернулися на львівські маршрути. У міськраді не реагують (ФОТО)

Львовом помітили вкрай незручні мікроавтобуси, які переобладнали у пасажирські. В таких "зручних" маршрутках вікна не відкриваються, а сидіння натикані так, аби більше людей вмістилось у перевозку.

Із 7 лютого ЛКП "КАТП - 1" проводить у Львові експеримент, метою якого є повернення на міські маршрути "бидловозів" - вантажних мікроавтобусів "Mersedes - Benz T2 609D", перероблених на пасажирські. Про це у групі Транспорт Львова написав львів’янин.

«Бидловози» повернулися на львівські маршрути. У міськраді не реагують (ФОТО), фото-1

"Експеримент здійснюється на маршруті №29 "Залізничний вокзал - Лисиничі", де працює "бидловоз" із державним реєстраційним номером ВС 35 02 ВІ (білі номери). Вочевидь, експеримент визнано вдалим і на маршрут тепер виходить іще один бусик - "бидловоз" із державним номером ВС 12 28 АА (номери жовтого кольору).
14 березня 2014 року на маршруті №10 виявлено іще один "бидловоз" на маршруті №10. Це теж автобус MB Т2 609D жовтого кольору (держномер не записав).
На неодноразові звернення на адресу Управління транспорту і зв'язку щодо усунення недоліків у роботі маршруту № 29 ніякої реакції не було. Відповідь на дзвінок на "гарячу лінію міста" була такою:
" - На Україну напала Росія, а Ви нас якимись автобусами займаєте. Дякуйте, що маєте такий автобус за 2 гривні". Звернення щодо порушення прав пасажирів були подані до львівських ЗМІ, однак реакція була аналогічною до "Гарячої лінії міста".

Як мені здається "Революція гідності" сталася саме через порушення громадянських прав. Використання "бидловозів" - це теж порушення прав громадянина на безпечні і комфортні перевезення. І не треба прикриватися "революційною доцільністю" або війною із Росією», - написав у соцмережі активіст.

Люди налаштовані радикально.

«Вважаю, що піддати люстрації необхідно не тільки теперішніх і колишніх членів Партії Регіонів, але і людей із оточення міського голови Львова Андрія Івановича Садового, в тому числі і чиновників "Управління транспорту і зв'язку ЛМР" та ЛКП "КАТП-1", адже організація пасажирських перевезень у Львові є непрозорою для громадськості і має виразні ознаки корупції. Так само люстрація має пройти і у журналістських лавах - задача місцевої преси не у ретрансляції загальнодержавних новин, а у ознайомленні містян із реальним станом справ у місті», - написав Антон Лягушкін.

У соцмережі, де опубліковано фото, львів'яни діляться враженнями:

«Бидловози» повернулися на львівські маршрути. У міськраді не реагують (ФОТО), фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#бидловоз #маршртука
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,68
39,78
EUR
42,60
42,70
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...