• Головна
  • У Львові до виконання Гімну України долучились курсанти-міліціонери (ФОТО)
21:27, 11 березня 2014 р.

У Львові до виконання Гімну України долучились курсанти-міліціонери (ФОТО)

На пропозицію Львівської міської ради вихованці Львівського державного університету внутрішніх справ взяли участь у заходах із вшанування 149-тої річниці створення Гімну «Ще не вмерла України…».

Читайте також: Львів'яни масово виконали державний Гімн України

У Львові до виконання Гімну України долучились курсанти-міліціонери (ФОТО), фото-1

 Зібравшись у велику колону разом із студентами вищих навчальних закладів міста, 150 курсантів ЛьвДУВС попрямували до Львівської ратуші. Там відбувся справжній флешмоб, присвячений річниці Державного Гімну України. Не обійшовся захід й без оригінальної демонстрації державної символіки – 20-метровий синьо-жовтий стяг розгорнулистуденти із Національного університету «Львівська політехніка», а «живий» український Герб створили молоді активісти, тримаючи над головою папірці жовтого та блакитного кольорів. Про це 032.ua повідомили у Відділі зв’язків  з громадськістю ЛьвДУВС.

У Львові до виконання Гімну України долучились курсанти-міліціонери (ФОТО), фото-2

Перші акорди Державного Гімну заспівав заслужений артист України Олег Лихач, а вже за мить до нього приєдналися кілька тисяч присутніх. Учасники акції, поклавши руку на серце, співали слова, написані у далекому 1862 році українським етнографом та поетомПавлом Чубинським.

 Долучившись до акції, керівництво та курсанти міліцейського вишу продемонстрували львів’янам, що міліція – з народом, що правоохоронці співпереживають разом із усіма українцями з приводу загальнонаціональних проблем та підтримують єдність і цілісність України.

У Львові до виконання Гімну України долучились курсанти-міліціонери (ФОТО), фото-3

 За словами начальника управління внутрішньої політики Львівської міської ради АндріяШевціва, наступного року акція буде більш масштабною. «Ми святкуватимемо 150-ту річницю виконання Гімну, тому планується, що в усіх українських містах українці одночасно співатимуть Державний Гімн».

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#гімн України
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,05
EUR
43,00
43,10
PLN
9,90
10,00
Оголошення
live comments feed...