• Головна
  • Львівський Євромайдан вимагає негайного очищення влади від людей Януковича
20:37, 10 березня 2014 р.

Львівський Євромайдан вимагає негайного очищення влади від людей Януковича

Змінити систему – головна вимога протестного руху в Україні.

У Львові та Львівській області не бракує чесних, порядних, професійних людей, які не забруднили свої руки хабарництвом, корупцією та прислужництвом. Проте вже зараз ми бачимо, що чимало людей із корупційної піраміди режиму Януковича залишаються на керівних посадах в органах виконавчої влади, силових відомствах тощо. Про це написали активісти у Фейсбуку. 

Вимога громадськості щодо прозорого представлення кандидатів на керівні посади на Майдані вже не раз була проігнорована. Внаслідок кулуарних домовленостей уже сьогодні призначають людей, заплямованих корупційними діяннями, таких як новий головний прокурор області Володимир Гураль – близький соратник Віктора Пшонки. Така кадрова політика може призвести лише до одного – збереження злочинної системи, створеної регіоналами, під іншою партійною вивіскою.

Вимагаємо від голови Львівської обласної державної адміністрації Ірини Сех без зволікання звільнити з керівних посад в ОДА людей, призначених за часів Януковича. Ми обурені тим, що на своїх посадах залишаються такі люди як Мирослав Хом’як, один із колишніх соратників Медведчука, і Андрій Левик, який 22 листопада 2013 року намагався через суд заборонити й розігнати Львівський Євромайдан. Такі люди не мають морального права обіймати керівні посади на Львівщині.

Львівський Євромайдан попереджає: ми не будемо терпіти перефарбованих, корупціонерів, прислужників Януковича у владі. «Теплий» прийом львів’ян, який відчув на собі пан Гураль, чекає на кожного, хто відмовиться пройти процедуру громадської люстрації. Нагадуємо: кожен, хто вважає себе гідним працювати на керівній посаді, має прийти на віче, розповісти про себе й відповісти на запитання громадян. Чесним і порядним людям нема чого боятися розмови з Майданом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Євромайдан
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...