• Головна
  • Львівський Автомайдан побалакав із Садовим
21:13, 10 березня 2014 р.

Львівський Автомайдан побалакав із Садовим

Автомайданівці провели з ним доволі конструктивну бесіду.

9 березня активісти ГО «Львівський АвтоМайдан» зустрілись з мером міста Андрієм Садовим. Про це повідомили у прес-службі руху.

Зокрема, керманич міста зазначив про доцільність делегування певних повноважень громадським організаціям: патрулювання з працівниками міліції та ДАІ. Андрій Садовий позитивно оцінив таку практику та запропонував створити загони муніципальної дружини. Щодо спільного патрулювання ДАІ та автомайданівців мер міста наголосив, що у Львові катастрофічно не вистачає патрульних екіпажів ДАІ та автоінспектори фізично не встигають повноцінно виконувати свої обов’язки. Також Андрій Іванович сказав, що працівники Державтоінспекції  зацікавлені у спільній роботі з автомайданівцями.

Після Ночі гніву у Львові пан Садовий переглянув статистику згідно з якою злочинність на вулицях зменшилась у 3 рази і це при тому, що міліція не патрулювала. Це ще одне свідчення того, що робота громади дає свої результати.

Окрім того автомайданівці обговорювали з мером питання комунальних підприємств м. Львова. Садовий зазначив, що у місті працює близько 70-ти комунальних служб, а їх керівників він призначає особисто. Спершу підписується контракт з новим очільником комунального підприємства на один рік. Згодом, за підсумками роботи мер вирішує чи продовжувати співпрацю на наступні три роки.

Львівські автомайданівці нагадали Андрію Садовому про візит громадських активістів до керівника МКП «Львівводоканал» Валентина Вольського, що відбулася 6 березня. На цій зустрічі ГО «Львівський АвтоМайдан» запропонувала йому пройти народну люстрацію, зокрема прозвітуватися про діяльність на підприємстві та розповісти про свої плани на майбутнє. На жаль, п. Вольський проігнорував запрошення громади та не прийшов на відкриту люстрацію.

Андрій Садовий запросив активістів АвтоМайдану до створення спільної робочої групи, що буде виявляти факти порушень МКП «Львівводоканал», у вівторок, 11 березня. Якщо такі  факти матимуть місце та зловживання службовим становищем чи інші порушення будуть виявлені – винні будуть негайно звільнені, як зазначив пан Садовий.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#автомайдан
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...