• Головна
  • Восьме березня святкують у 60% компаній. Відзначають це свято і львів’яни
09:17, 6 березня 2014 р.

Восьме березня святкують у 60% компаній. Відзначають це свято і львів’яни

Незважаючи на непросту ситуацію, відміняти святкування у більшості українських компаній не планують.

Такі дані були отримані в результаті опитування Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.

61% компаній будуть святкувати в цей день, як і завжди. Тільки 12% цього року будуть святкувати скромніше, ніж попереднього, а 5% роботодавці взагалі відмовляться від застіль і подарунків. До початку березня не визначилися ще четвертина українських офісів.

Із року в рік 8 березня залишається у першу чергу Жіночим святом — про це, як і минулого року, сказала практично половина респондентів (49%). Щодо такої оцінки цього дня жінки й чоловіки практично солідарні.

Просто як додатковий вихідний цей день сприймають четверта частина жінок і тільки 12% чоловіків. Чимало (12%) почали сприймати восьмий день березня як свято приходу весни. Ще 4% розглядають цей день як привід зробити комусь приємність.

Є і ті, хто не любить святкувати День боротьби жінок за свої права. Дратуючим і фальшивим назвали це свято 6% опитаних, причому чоловіків серед тих, хто так думає, практично втричі більше, ніж жінок (13% і 4%). Відзначимо, що аналогічна тенденція була й минулого року. Також 5% назвали Восьме березня пережитком радянських часів (тут теж чоловіків суттєво більше, ніж жінок, — 9% і 4% відповідно). І тільки 2% чоловіків і жінок цього дня в першу чергу згадують, для чого все задумувалося і заради чого свято, — про боротьбу жінок за рівноправ’я.

Дані були отримані в результаті опитування зареєстрованих користувачів сайту hh.ua, проведеного в лютому-березні 2014 року. В опитуванні взяли участь 1300 респондентів із різних регіонів України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#8 березня
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...