• Головна
  • Зірки та Євромайдан – відомі львів’яни переймаються долею України
Підсумки дня
07:31, 5 березня 2014 р.

Зірки та Євромайдан – відомі львів’яни переймаються долею України

Підсумки дня

Учора, 4 березня у Львові трапилось не мало подій, пов’язаних із українськими зірками шоу-бізнесу. Усі вони не мовчать, а щедро діляться враженнями у соцмережах.

До речі, зараз журналісти активно вивчають документи із Межигір’я. Виявляється працівники Януковича стежили за користувачами соцмереж. Що сказав? Хто сказав? – усе це досліджувалось та підкріплювалось у справи. Можливо, і ви побачити цитати зі своїх сторінок?

У Твіттері російський актор Гоша Куценко, який усе своє дитинство провів у Львові, став на захист українців. Спочатку він попросив не проливати більше крові, а згодом підтримав гурт «Океан Ельзи», який пресують у російській Федерації.

У Росії скасували черговий концерт гурту «Океан Ельзи». Концерт гурту Океан Ельзи у Владивостоці, був намічений на 19 квітня. Усі гроші за квитки повернуть. Підтримала українців і Земфіра, яка на офіційному сайті виклала відео, на якому вона співає пісню «ОЕ». Зі шпаргалкою та з сигаретою, відтак щиро та українською. Більше відомостей не знайти, Земфіра тимчасово закрила усю свою інформацію. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Євромайдан
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,94
EUR
42,87
42,97
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...