• Головна
  • На Львівщині людям, які не поїхали на Євромайдан запропонували безкоштовно працювати на виборах
21:14, 27 лютого 2014 р.

На Львівщині людям, які не поїхали на Євромайдан запропонували безкоштовно працювати на виборах

На Львівщини готові безкоштовно допомогти у проведенні позачергових виборів Президента

Територіальні громади Львівщини готові зробити свій вклад до проведення позачергових виборів Президента України, які відбудуться 25 травня цього року. Про це 032.ua повідомила прес-служба Рава-Руської міської ради.

Так, Річківська сільська рада звернулася до усіх громад України, органів місцевого самоврядування із закликом допомогти у підготовці до проведення виборів, формування дільничних та територіальних виборчих комісій на громадських засадах.

Рава-Руська міська рада таке звернення підтримала і разом з сусідньою громадою будуть звертатися з такою пропозицією до Верховної Ради України та Центральної виборчої комісії.

«На проведення позачергових виборів Президента необхідно близько 2 млрд. гривень. Це надзвичайно велика сума і, враховуючи ту ситуацію, яка зараз існує в країні, стане додатковим тягарем для її економіки. Ми  підтримуємо ініціативу Річківської сільської ради, яка закликає територіальні громади по всій Україні допомогти у проведенні виборів», - зазначила міський голова Рави-Руської Ірина Верещук.

За словами мера, кожен свідомий громадянин, який прагне жити в новій країні, повинен розуміти, що і після закінчення акцій протесту повинен бути активним та небайдужим до процесів, які відбуваються в Україні.

«Ми закликаємо кожного, хто на місцях займатиметься підготовкою до проведення виборів, робити це на громадських засадах, тобто безкоштовно», - додала Верещук. «Для людей, які з різних причини не мали змоги поїхати на Майдан, це стане можливістю долучитися до проведення змін у країні та її розбудови».

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Євромайдан #вибори
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...