• Головна
  • Для мера Львова російська мова не проблема
16:00, 26 лютого 2014 р.

Для мера Львова російська мова не проблема

Львівський міський голова Андрій Садовий переконаний, що сьогодні українцям потрібні єдність, а влада має приймати виважені рішення.

«Львів відкритий для світу. Львов открыт к миру. Це наша принципова позиція. Всі рішення в державі треба приймати своєчасно. Зерно треба кидати в прогріту землю, а не на скроплений кров’ю асфальт. Сьогодні, як ніколи, нам потрібна єдність в Україні. Ми маємо бути разом. І ми чекаємо мудрості від наших політиків, бо ми часто бачимо глупоту. Коли сьогодні гідра корупції здавлює державу, треба думати, щоб люди були разом. І я надіюся, що політики мене сьогодні почують і більше глупоти не буде, хоча б в цей політично складний період.

Я кожного дня спілкуюся різними мовами. Якщо мені дзвонять російські журналісти, я спілкуюся з ними російською мовою, щоб бути зрозумілим для росіян. Це наші сусіди  і вони завжди будуть нашими сусідами. Я гордий за тих, хто сьогодні в Одесі, в Донецьку спілкується українською мовою, хоча це не їх рідна мова. Я поважаю львів’ян, які сьогодні спілкуються російською в знак солідарності. Треба поважати один одного і давати політикам розуміння, щоб вони нас не баламутили і не роз’єднували», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#садовий
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...