• Головна
  • У соцмережах львів’ян закликають зупинити заворушення, лякають введенням надзвичайного стану
09:02, 20 лютого 2014 р.

У соцмережах львів’ян закликають зупинити заворушення, лякають введенням надзвичайного стану

Усі знають, що після вчорашніх подій у Києві, а саме нападу Беркуту на Майдан, у Львові почалися масові погроми військових, міліції, прокуратури, СБУ та ДАІ.

З одної сторони усі ці події мали певну логіку, адже несприйняття людьми того, що міліція у Києві вбиває свій народ, породила протест проти міліції у Львові, який виразився у активних та радикальних діях. Такий заклик опублікували у соціальній мережі.

Подаємо текст звернення:

«Що відбувається у Львові сьогодні!!!
А сьогодні продовжуються погроми ДАІ, міліції та прокуратури по другому колу.

Хто це робить? 
Переважно це групи молодиків по 16-19 років, які ходять з дубинками та починають палити Львів. Одні називаються Правим сектором, а інші називають себе звичайними львів'янами, яким набридло міліцейське свавілля. По факту невідомо хто ці молодики, та невідомо чи вони взагалі проживають у нашому місті.

Що ми маємо на 19.02.2014?
Вони пробували захопити інститут МВС у Львові, повторно чинять погроми у тих структурах, які чинилися вчора.
Виклик по 102 та жоден райвідділ у Львові не працює, прокуратура так само ліквідована. Банальне ДТП з потерпілими чи вбивство - до Вас ніхто не приїде на виклик.

Навіщо це роблять?
Є версія, що у Львів заслали спеціальну групу молодиків, яка має ліквідувати у Львові міліцію, ДАІ, та прокуратуру, щоб Львів став беззахисним перед злочинністю.
Після цього у Львові розпочинається мародерство, грабежі та вбивства (при тому, що міліції у Львові нема, її ліквідували).

Через декілька тижнів після терору, Янукович оголосить у Львові надзвичайний стан в зв'язку з криміногенною ситуацією, після чого Львів буде закритою зоною, і в нього будуть введені війська з інших регіонів.

Зараз розробляється план, як можна протидіяти, щоб зупинити ці погроми, та відновити елементарну роботу міліції, про що ми повідомимо усіх завтра.

Можемо дати певні поради, що робити можна вже зараз:

1) Не піддавайтеся на провокації та не приймайте ніяких участей у погромах у Львові. Повірте, спалили та пошкодили майна та структур і так дуже багато.

2) Цікавтеся у своїх дітей куди вони ходять та чим займаються у час який проводять на вулиці, розкажіть їм про цю ситуацію.

3) Повідомте цю інформацію своїм рідним та друзям, усі мають розуміти що відбувається та до чого це може призвести.

Ми розуміємо, що всі хочуть помсти за наших побратимів яких убивають у Києві, і крім правоохоронців та вояк у Львові, люди не мають де зігнати свою злість. Але майте глузд... усьому має бути міра, ми можемо наробити великої біди, яку потім буде дуже важко виправити.

Завтра ми повідомимо, як можна долучитися до захисту Львову від тітушок, які займаються мародерством у Львові і можуть спалити увесь Львів та потопити його в криміногенні».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#правий сектор #вандали
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,08
EUR
42,99
43,06
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...