• Головна
  • За побратимство із «своїми», керівника АТП №1 та його заступника судитимуть
14:49, 11 лютого 2014 р.

За побратимство із «своїми», керівника АТП №1 та його заступника судитимуть

Справу керівників АТП №1 скеровано до суду.

Управлінням процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури Львівської області 07 лютого 2014 затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст. 191 КК України. Про це 032.ua повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

Йдеться про підозру колишнього директора вказаного комунального підприємства та його заступника, які впродовж 2010-2011 років  укладали завідомо збиткові угоди з перевізниками. Домовлялись  про співпрацю без проведення обов’язкових тендерних процедур. Водночас, партнерів шукали серед родичів та знайомих. Такими діями підозрювані завдали підприємству шкоди більш як на 2 млн. грн.

За вчинення вищевказаних незаконних дій кримінальним кодексом України передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від  7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією.

Разом з тим, з метою відшкодування завданих збитків, у провадженні пред’явлено цивільний позов на вищевказану суму та накладено арешт на майно підозрюваних на загальну суму понад 700 тис. грн. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,25
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...