• Головна
  • З перевізниками, які надають неякісні послуги у Львові, розриватимуть угоди
12:31, 8 лютого 2014 р.

З перевізниками, які надають неякісні послуги у Львові, розриватимуть угоди

Такою є пропозиція депутатів Львівської облради

Право на здійснення перевезень слід надавати тим фірмам, які є комунікабельними, добросовісними і виконують умови, виписані в угодах. Думку щодо цього висловили депутати обласної ради на засіданні постійної комісії з питань промисловості,  ЖКГ, транспорту та зв'язку.

Читайте також: «Я везу не людей, а худобу», - водій автобуса у Львові про пасажирів

Зокрема, депутати на засіданні комісії розглянули численні скарги жителів Львівщини, які стосуються неналежної якості пасажирських перевезень. Здебільшого громадяни нарікають у першу чергу на «хамське ставлення водіїв до ветеранів УПА, ветеранів праці», тощо, -повідомляє прес-служба ЛОР.

Голова постійної комісії Михайло Задорожний зауважив, що всі скарги людей їхня комісія скерує до Транспортної інспекції Львівської області, Прокуратури Львівської області та Департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської обласної державної адміністрації. Також депутати пропонуватимуть розірвати угоди з такими перевізниками.

Окрім того, на комісії зачитали й інші скарги громадян. Люди зазначають, що тендерні пропозиції від перевізників різняться від того, що є насправді. Зокрема, перевізники спершу заявляючи про наявність у них якісних та сучасних автобусів, однак після проходження тендерної процедури, на рейси виходять автобуси, перероблені з вантажних.

Зі свого боку Михайло Задорожний закликав людей повідомляти про ці зловживання і надалі. «Ми повинні вимагати, щоб перевізник, який виграв тендер, дотримувався умов, які були заявлені на тендері», - резюмував він.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...