• Головна
  • Нові подробиці візиту автомайданівців до маєтку Сала, дивна річ навколо власників закладу – усе це і не тільки у підсумках вчорашнього дня
Підсумки дня
08:22, 5 лютого 2014 р.

Нові подробиці візиту автомайданівців до маєтку Сала, дивна річ навколо власників закладу – усе це і не тільки у підсумках вчорашнього дня

Підсумки дня

Із самого ранку 4 лютого у соцмережах, немов гриби після дощу, з’являлись нові подробиці візиту авомайданівців до відпочинкового комплексу, який належить дружині губернатора Львівщини Олега Сала.

Спочатку виявилось, що після того, як автомайданівці обклеїли наліпками усе навколо у розважальному комплексі «Золота форель», охорона повела гостей на екскурсію, мовляв у нас і сауна є, і чан – усе, аби вам добре відпочивалось.

Як виявилось, лише наліпками не обійшлось. Організатори візиту дали губернатору на роздуми 13 днів, аби Олег Сало відмовився від посади губернатора. Слід зазначити, що хлопці налаштовані уперто та не відступлять від свого.

Проте, незважаючи на економічну кризу, яка виникла в Україні, на те, що люди не знають, що буде далі та як жити… Сало запевняє, що «все під контролем». Мовляв, усі отримають вчасно зарплати та пенсії, життя триває!

А пізніше виявляється, що бізнес, який належав дружині Олега Сала, переписав «Золоту форель» на свою … куму.  Проте дивна річ. На сайті дружина Сала – Анна Федорець значиться як господиня, а по документам «Золота форель» належить іншій особі, яка по сумісництву його кума.

Словом, день був насичений на події та нові подробиці нашого губернатора. Сьогоднішній день покаже, як розвиватимуться події 5 лютого.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...