• Головна
  • Співи чиновників у центрі Львова та патріотична пісня для українців у відеоролику реклами горілки
Підсумки вчорашнього дня
08:31, 4 лютого 2014 р.

Співи чиновників у центрі Львова та патріотична пісня для українців у відеоролику реклами горілки

Підсумки вчорашнього дня

Львів запам’ятався передусім масовими заходами. Учора, 3 лютого, день для львів’ян розпочався Гімном України, який виконали працівники Львівської міськради та Львівської облради. Акція «Не бійся! Ти - українець». Усі, без виключення, чиновники, на чолі із мером співали гімн, чим бажали показати народу «приклад якісної праці».

Натомість самі ж львів’яни, у цей самий час прийшли на мирну акцію від двері польського консульства із плакатами вдячності за підтримку Польщею українців. «Коли ми разом – ми одна родина» - такий був девіз активістів.

Передусім вразив людей квест, який відбувався на усіх польських телеканалах та радіостанціях. 1 лютого, о 17.15 год за польським часом усі польські телевізійні та радіоканали в знак солідарності з Україною увімкнули пісню польсько-українського гурту Taraka «Podaj Rękę Ukrainie» («Подай руку Україні»). Слова пісні супроводжувалися відеорядом з останніх подій Євромайдану у Києві.

Цю пісню увімкнули в ефірі польських ЗМІ, під акопонемент цієї пісні тримали у руках плакати із вдячністю до Польщі, цю ж пісню використали для реклами польської горілки…

Нашому кореспонденту вдалось натрапити на цікавий відеоролик, на фоні якого лунала саме ця патріотична пісня польського виконавця Taraka.  Словом, дивіться три відео для порівняння. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...