• Головна
  • Для львів’ян усю корисну інформацію зібрали в один довідник
11:48, 25 січня 2014 р.

Для львів’ян усю корисну інформацію зібрали в один довідник

Актуальна інформація про заклади освіти, медицини, транспорту, соціального захисту, комунальні служби та органи влади – усе це в новому «Довіднику львів’янина». Протягом шести місяців громадські активісти збирали, оновлювали та систематизовували довідкову інформацію, яка стане корисною мешканцям Львова у повсякденному житті.

Довідник орієнтований на пересічного львів’янина – тут у зручній і доступній формі подані правила та порядок надання житлово-комунальних, соціальних та інших побутових послуг, основні права та обов’язки споживачів у стосунках з виконавцями житлово-комунальних послуг у місті Львові. Офіційна презентація довідника відбудеться уже навесні.

«Довідник львів’янина» – це наступний крок у покращенні стосунків між міською владою, громадським, приватним секторами та мешканцями Львова. Цей довідник матиме не лише структуровану інформацію про комунальні та соціальні служби, про заклади освіти і культури, а й прості та зрозумілі відповіді на запитання про вирішення буденних проблем львів’ян», – повідомив співкоординатор проекту Юрій Ларіонов.

У довіднику буде опубліковано:

  • Корисні телефони та довідкові служби ВСІХ установ міста Львова;
  • Житлово-комунальну інформацію (ЛКП, соціальні служби, транспорт, зв'язок);
  • Відомості про сектор побутових та відпочинкових послуг у Львові;
  • Корисна інформація для громадян у форматі «Як вирішити проблему?» у всіх важливих сферах життя;
  • Найповніший підбір загальної довідкової інформації.

«Довідник львів’янина» – комплексний інформаційний продукт, орієнтований на територіальну громаду міста Львова. Уся інформація у довіднику є актуальною на початок 2014 року. Довідник буде видаватися за кошти спонсорів, за рахунок чого стає можливим розповсюдити його серед львів’ян безкоштовно. Благодійники та партнери проекту отримають загальноміське визнання та можливість прямого та довготривалого контакту зі своєю цільовою аудиторією», – розповів співкоординатор проекту Юрій Слепко.

Запрошуємо долучитись до створення корисного довідника усіх небайдужих до громадського життя міста підприємств та приватних підприємців, зацікавлених у новому, нестандартному підході до популяризації свого бізнесу серед львів’ян

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...