• Головна
  • У Львові запропонували присвоїти звання «Почесний громадянин міста» Львова загиблим патріотам
19:14, 23 січня 2014 р.

У Львові запропонували присвоїти звання «Почесний громадянин міста» Львова загиблим патріотам

Фракція ВО «Свобода» у Львівській міській раді пропонує присвоїти звання «Почесний громадянин міста» п’яти загиблим українським патріотам – Сергієві Нігояну, білорусові Михайлові Жизневському, львів’янину Юрію Вербицькому та ще двом на разі невпізнаним героям. Про це інформує прес-служба ВО "Свобода".

Встановити матеріальну допомогу в 50 000 грн. родинам загиблих громадян. Таку ініціативу перед мітингувальниками біля приміщення Львівської ОДА від імени 55 депутатів ЛМР від ВО «Свобода» озвучив заступник керівника фракції націоналістів Любомир Мельничук.

Зважаючи на те, що більшість депутатів зараз перебувають у Києві, Любомир Мельничук запропонував громаді самостійно проголосувати за пропонований проєкт ухвали. Тисячі людей одностайно підтримали ініціативу. 

«Громада міста одностайна у своєму прагненні гідно вшанувати пам'ять загиблих героїв та матеріяльно підтримати їхні родини. Відтак наш наступний крок – ми передаємо ухвалу на виконання міському голові Львова Андрієві Садовому» зазначив Любомир Мельничук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,80
EUR
42,70
42,78
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...