• Головна
  • Взяв побалакати та втік: за крадіжку мобілки чоловік сів у тюрму на два роки
12:00, 17 січня 2014 р.

Взяв побалакати та втік: за крадіжку мобілки чоловік сів у тюрму на два роки

Два роки позбавлення волі отримав 41-річний самбірчанин, який шахрайським методом виманив мобільний телефон у перехожого чоловіка. Про це 032.ua повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

До Самбірського міського відділу міліції звернувся самбірчанин, який повідомив, що невідомий чоловік заволодів його мобільним телефоном. Як розповів потерпілий, на вулиці до нього підійшов незнайомець та попросив зателефонувати, зловмисник запевнив, що поговорить по телефону та віддасть його. Однак коли телефон опинився в його руках, він чкурнув геть.

Правоохоронці встановили, що злодієм виявився 41-річний самбірчанин, який мобільний телефон здав у ломбард. Також встановлено, що чоловік вже мав раніше судимість за крадіжки.

За вчинення даного злочину самбірчанин поніс кримінальну відповідальність за ч. 2 ст. 190 КК України (Шахрайство). Суд визнав його винним у вчиненому та, враховуючи покарання, отримане ним за раніше скоєну  крадіжку, призначив йому два роки позбавлення волі з іспитовим терміном на цей же строк та штраф у розмірі 850 грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,87
EUR
42,80
42,84
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...