• Головна
  • ТРК «Львів» номінант телевізійної премію «Телетріумф»
13:44, 27 грудня 2013 р.

ТРК «Львів» номінант телевізійної премію «Телетріумф»

Документальний фільм про Львів «День – як мить»  - один з трьох номінантів на премію «Телетріумф». Церемонія визначення та нагородження переможців відбудеться у Києві на 23 січня  2014 року.

Зі слів авторки ідеї Христини Купльовської у фільмі «День як мить» вона намагалась показати один день з життя Львова.

«Фільм ми знімали у вигляді блогу без начитування за кадром, - ділиться секретами зйомок Христина. - Про Львів і його місце у житті розповідали екскурсовод та львовознавець Петро Радковець, відома барист Наталка Остапюк, львівський сурмач, кухар – люди, які причетні до символів Львова і роблять його таким особливим». 

Як стало відомо журналісту 032 ua конкурентами Львівської ОДТРК стали Херсонська та Рівненська обласні державні телерадіокомпанії.

Нагадуємо, стрічка «День – як мить» вже здобула перемогу у Міжнародному конкурсі теле- та радіопрограм «Калинові остнови - 2013», що відбувся 18-19 жовтня у Дніпропетровську.

Слід зауважити, що 4 грудня у  Києві мала пройти церемонія нагородження премії  «Телетріумф 2013», але  через чисельні звернення учасників конкурсу до організаційного комітету телевізійної премії «Телетріумф» про неможливість взяти повноцінну участь в церемонії нагородження лауреатів, дана подія відбудеться 23 січня .

По червоній доріжці перед Жовтневим палацом пройдуть  найвідоміші телеведучі і актори.

Про свої  прогнози стосовно перемоги.учасниця зі Львова розповіла: «Прогнозувати шанси не беруся, я забобонна» -наголосила Христина Купльовська.

А до перенесення дати нагородження з 4 грудня на січень місяць Христина віднеслася з розумінням.

«Ситуація в країні важливіша за будь- які конкурси.» -додала Купльовська.

довідка:

«Телетріумф» – щорічна національна премія України в галузі телебачення, що проводиться Індустріальним Телевізійним Комітетом і Національною радою з питань телебачення і радіомовлення. Метою Премії є стимулювання розвитку вітчизняної телеіндустрії, та відзначення найвагоміших досягнень у телебаченні в результаті формування високих стандартів телемовлення на території України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...