• Головна
  • Пенсії та державні соціальні допомоги профінансовані в повному обсязі, - ЛОДА
07:26, 27 грудня 2013 р.

Пенсії та державні соціальні допомоги профінансовані в повному обсязі, - ЛОДА

Учора, 26 грудня, відбулась підсумкова селекторна нарада з питань функціонування соціальної сфери під головуванням Міністра соціальної політики України Наталії Королевської. Зазначимо, що участь у нараді від Львівської області взяв перший заступник голови облдержадміністрації Олексій Сторчило, а такж керівники структурних підрозділів у сфері соціального захисту населення.

Як повідомила Міністр соціальної політики, в Україні завершено виплату пенсій за грудень. За її словами, на ці потреби протягом місяця було направлено 21,3 млрд. грн.

«25 грудня завершено виплату пенсій за грудень. На ці потреби протягом місяця було направлено 21,3 млрд. грн. Загалом на виплату пенсій у 2013 році направлено 250,3 млрд. грн., що на 17 млрд. грн. більше, ніж минулого року», – сказала вона.

Наталія Королевська наголосила, що всі пенсії виплачені у повному розмірі у встановлені графіком дні виплати, а Міністерство протягом місяця проводило щоденний моніторинг стану фінансування та виплати пенсій. Крім того, за словами Міністра, також завершено фінансування державних соціальних допомог за грудень: на фінансування другого траншу було направлено 471 млн. грн.

«Незважаючи на складну економічну та соціальну ситуацію, вже завершено фінансування другого траншу державних соціальних допомог за цей місяць. Зараз кошти направляються в райони. Найближчими днями вони будуть зараховані на персональні рахунки громадян у банках та виплачені поштовими відділеннями. Протягом грудня загалом було профінансовано 3 млрд. 707 млн. грн.», – сказала вона.

Наталія Королевська відзначила, що протягом року на виплату допомог малозабезпеченим сім’ям, сім’ям з дітьми, інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам було передбачено 39,8 млрд. грн. Це майже на 20% більше, ніж минулого року. Таким чином, за словами Міністра, в 2013 році всі 13,7 млн. пенсіонерів та 3,7 млн. сімей отримали кошти в повному обсязі.

Нагадаємо, з 1 грудня в Україні було збільшено розмір прожиткового мінімуму для всіх категорій громадян, у зв’язку з чим зріс і розмір низки держаних виплат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,75
42,88
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...