• Головна
  • На Львівщині торгові представники обікрали фірму, в якій працювали на 200 тис.грн
12:03, 26 грудня 2013 р.

На Львівщині торгові представники обікрали фірму, в якій працювали на 200 тис.грн

На Львівщині торгові представники одного з ТзОВ Пустомитівського району Львівщини, незаконно заволоділи коштами товариства в якому працювали матеріально-відповідальними особами.

До Пустомитівського райвідділу міліції з заявою про шахрайство звернувся директор одного зТзОВ Пустомитівського району області. Керівник підприємства повідомив, що 31-річний житель Турківського району, торговий працівник даного ТзОВ, будучи матеріально-відповідальною особою,  привласнив кошти товариства у сумі 100 тис. грн, - повідомляє прес-служба ЛОДА.

У ході перевірки було встановлено, що шахрайські дії також скоїли ще два матеріально-відповідальні працівники ТзОВ – 26-річний та 28-річний жителі Стрийського району, які заволоділи коштами товариства у сумі 100 тис. грн.

«Нами було встановлено, що троє чоловіків працювали торговими агентами в  ТзОВ, взяли продукцію на реалізацію, а кошти власнику за неї не повернули», - повідомив виконуючий обов’язки начальник Пустомитівського РВ підполковник міліції Сергій Пакош.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 КК України (Шахрайство). Дане правопорушення карається штрафом або позбавленням волі на строк до трьох років, - повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...