• Головна
  • У Львові пам’ятними монетами відзначили кращих міліціонерів (ФОТО)
14:52, 22 грудня 2013 р.

У Львові пам’ятними монетами відзначили кращих міліціонерів (ФОТО)

У Львівському міському управлінні міліції відбулися урочисті збори з нагоди 22-ї річниці Дня міліції України. Від міської ради Львова кращих працівників ЛМУ було нагороджено пам’ятними медалями Короля Данила Галицького. Про це інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

PM152image001

 Начальник Львівського міського управління підполковник міліції Сергій Зюбаненко, звернувся з вітанням до присутніх та всіх, хто в цей час перебував на бойовому посту задля підтримання правопорядку в місті Львові та ветеранів львівської міліції.

У Львові пам’ятними монетами відзначили кращих міліціонерів (ФОТО), фото-1

«На працівників міліції завжди покладався надзвичайно відповідальний і поважний обов’язок – захист людського життя, дотримання порядку, спокою в суспільстві та верховенства права. Носити міліцейський мундир почесно і в той же час відповідально. Адже обравши цю професію, ви щодня готові прийти на допомогу тим, хто зазнав біди. Мужнє покликання самовідданого охоронця спокою львів‘ян ви підкріплюєте своєю невтомною працею, часто наражаючись на небезпеку і ризикуючи собою задля виконання цієї відповідальної місії», - наголосив очільник міліції Львова.

Привітання для працівників міліції Львова прозвучало і  від Львівської міської ради.

У Львові пам’ятними монетами відзначили кращих міліціонерів (ФОТО), фото-2

Перший заступник міського голови Львова Олег Синютка відмітив, що від міліції значною мірою залежить стабільність та безпека у місті.

У Львові пам’ятними монетами відзначили кращих міліціонерів (ФОТО), фото-3

Також у своєму виступі він зупинився і на проблемних питаннях та труднощах, що повсякчас турбують міліціонерів, і пов’язані зі складними економічними умовами сьогодення.

«Творіть добро, шануйте мешканців міста Львова. Відстоюйте закон та правопорядок. Завжди дійте з честю та гідністю, а життя розставить все на свої місця. І в тому, що Львів є одне з найбезпечніших міст України – також заслуга і львівських правоохоронців. Добра, щастя і стабільності вам», - побажав перший заступник мера Львова.

У Львові пам’ятними монетами відзначили кращих міліціонерів (ФОТО), фото-4

Олег Синютка з нагоди свята вручив кращим працівникам Львівського міського управління пам’ятні монети Короля Данила Галицького.

У Львові пам’ятними монетами відзначили кращих міліціонерів (ФОТО), фото-5

Голова профспілки атестованих працівників міліції Ярослав Юнак, також привітав правоохоронців з професійним святом, побажав «мудрості, розважливості та терпіння, адже саме ці три складові дають можливість нам і вам виконувати ті обов’язки, які на нас покладені».

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять працівників міліції, які загинули під час виконання своїх службових завдань.

Звертаючись до присутніх начальник Львівського міського управління Сергій Зюбаненко, насамперед, подякував особовому складу за професіоналізм та витримку, яку проявляють працівники міліції «у такому становищі, яке відбувається зараз у нашій державі».

«Ви проявили себе професіоналами та не допустили у Львові подій, які могли б спровокувати неспокій громадян. Ви показали своє людяне обличчя, своє професійне ставлення до виконання службових обов’язків, але саме цьому, оцінку вже дасть історія. Хочу подякувати вам за ту працю, яку ви робите і вашим рідним, які щодня підтримують вас у цьому», - наголосив Сергій Зюбаненко.

Керівництво міліції Львова також висловило подяку Львівській міській раді за співпрацю у спільних починаннях та підтримку ініціатив міліціонерів Львова спрямованих на забезпечення безпеки  громадян у місті Лева.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,60
39,85
EUR
42,70
42,84
PLN
9,80
9,90
Оголошення
live comments feed...