• Головна
  • «29 львівських водіїв потрапили у чорний список», – голова Асоціації львівських перевізників
08:22, 20 грудня 2013 р.

«29 львівських водіїв потрапили у чорний список», – голова Асоціації львівських перевізників

Для того, аби львівський водій потрапив у чорний список, потрібна письмова скарга мешканця та фіксація порушення. Про це розповів голова Львівського обласного осередку «Асоціації автомобільних перевізників» Іван Велійка, - пише Новий Погляд


«У чорний список водіїв занесені злісні порушники, які грубо порушили закон. Ці порушення доведені і зафіксовані. Адже ви розумієте, що поскаржитись можна на будь-якого водія, але це не привід вносити його у чорний список. Ми розуміємо, що висвітлюємо інформацію про порушника, і це вже десь пляма на його трудовій біографії, тому беремо до уваги тільки серйозні проступки», – розповів Іван Велійка.

Під серйозними проступками в асоціації розуміють водіння транспорту у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, відверте хамство. 

Варто зауважити, що покарати водіїв – це безпосередньо ініціатива керівників транспортних підприємств. «Підприємці особисто повідомляли мене, що людина звільнена, відтак тоді в асоціації вносили ім’я порушника у чорний список», – пояснив Іван Велійка.

За словами співрозмовника, чорний список використовується зазвичай для водіїв міських маршрутних таксі. «У районах, по області важко визначити порушників, бо люди не звертаються, не пишуть скарг», – зазначив Іван Велійка.

Для того, аби львівський водій потрапив у чорний список, потрібна письмова скарга мешканця та фіксація порушення, каже голова львівського обласного осередку «Асоціації автомобільних перевізників».

У чорному списку водіїв, які звільнені з роботи, наразі двадцять дев’ять водіїв. Правила такі, що ці люди уже не зможуть працювати на інших підприємствах Асоціації. 

Серед основних порушень були порушення трудової і фінансової дисципліни, порушення правил дорожнього руху, зловживання алкоголем.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...