• Головна
  • Рішення про припинення договірних відносин, прийняте обласною радою, незаконне, – А. Мадзяновський
10:06, 18 грудня 2013 р.

Рішення про припинення договірних відносин, прийняте обласною радою, незаконне, – А. Мадзяновський

«Сьогоднішнє рішення щодо припинення договірних відносин, прийняте обласною радою,  на наше глибоке переконання є незаконним і таким, що не ґрунтується на жодних нормах чинного законодавства», – на цьому учора наголосив заступник голови-керівник апарату ОДА Андрій Мадзяновський, повідомляє прес-служба ЛОДА.

«Це питання виключно господарюючих суб’єктів, тобто двох управлінь обласної ради та ОДА, які є відповідальними за  укладання  договору  оренди. Ми, як господарюючий суб’єкт, справно сплачуємо орендну плату, не маємо заборгованості з  комунальних та інших платежів, чітко виконуємо всі умови, визначені чинним договором. Згідно з  окремими пунктами,  будь-яка зміна, доповнення або розірвання договору визначається за обопільною згодою обох сторін. В даному випадку ми не давали згоди на припинення цього договору, на його зупинення чи розірвання», – сказав А. Мадзяновський.

Він додав, що після 31 грудня наступає термін, коли ОДА  зможе розглянути пропозицію органу обласної ради про виселення з приміщень. В разі незгоди питання переходить в суто судову площину: «Вже сьогодні нами підготовлено звернення до прокурора Львівської області з проханням розглянути юридичну обґрунтованість прийнятих сьогоднішньою сесією рішень, в тому числі стосовно договору аренди».

«Впевнений, що питання виселення обласної державної адміністрації  переведено в політичну площину, однак  мешканці Львівщини не повинні  страждати від вищезгаданих рішень обласної ради та  вчасно отримувати пенсії, зарплати, соціальні виплати, компенсації», – резюмував А. Мадзяновський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,86
PLN
9,80
9,86
Оголошення
live comments feed...